Mstětický Myšák 2015 – finále

Celkem dvacet jedna kvalifikačních turnajů v pořadí již desáté golfové tour  “Mstětický Myšák” bylo odehráno. Od dubna do října se alespoň jednoho turnaje hraného systémem Stableford zúčastnilo více jak 500 golfistů a golfistek. Cílem bylo získat ve dvou kategoriích – mistrovské a amatérské – co nejvíce bodů do průběžného žebříčku. Do jednodenního finále postoupilo prvních 120 hráčů s nejvyšším bodovým ziskem,  započítávaným ze všech turnajů daného hráče.  Finálové kolo se hrálo na rány s vyrovnáním 10. října na golfovém hřišti ve Mstěticích a bylo v něm možno získat dvojnásobný počet bodů. Hráči byli rozděleni do dvou kategorií – juniorské  a hráči velkého finále. Doslova královské ceny čekaly na  juniory a 50 hráčů velkého finále.

Finálový turnaj

Mstětický Myšák 2015 - finále.

Do finálového klání nastoupilo 8 juniorů a 74 hráčů velkého finále. Počasí bylo velmi příjemné, dešťové přeháňky se nekonaly a hlavně vítr si vzal dovolenou. Hřiště bylo ve vynikajícím stavu, rychlost greenů vysoká, navrtání finálové.

Boje o konečné pořadí končily na 18. jamce přátelským podáním ruky a poděkováním za hru. Rozhodčí moc práce neměli, finále probíhalo v přátelské atmosféře.

Galerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Golf se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *