GOLFmaraton 2015

GOLFmaraton 2015

.

       Osmý ročník GOLFmaratonu odstartoval v sobotu 20. 6. ve Mstěticích již brzy ráno. Maraton ve Mstěticích má dlouholetou tradici. Jeho základním posláním není překonávání maratonské vzdálenosti 42,195 km, nýbrž střídání co největšího počtu hráčů na hřišti během jediného dne.

            Pro všechny hráče a hráčky, kteří se turnaje zúčastnili čekaly od samého rána  jen samé  příjemnosti – perfektně připravené hřiště, dárek na uvítanou, výborná snídaně, svačina po deváté jamce a výborný oběd po hře.

            Boj o co nejlepší umístění ve výsledovce a boj s vrtkavým počasím však musel vybojovat každý sám. Mstětický maraton se hraje jako turnaj na úpravu HCP jen při zlepšení   a  také se hraje  o velmi zajímavé ceny.

První flight vyrazil na hřiště ještě za ranního šera, krátce po 4:00 hod. Naopak poslední flight startoval  v 16:30 hod. a snažil se dojít ještě před západem slunce. Celodenní zlevněné fee umožnilo hráčům odehrát i několik kol. Toho využilo několik hráčů, kteří odehráli celkem tři kola, tedy 54 jamek za celý den. Turnaje se zúčastnilo celkem 70 hráčů. Množství odehraných kol ovlivnilo hlavě nepříjemné počasí a rekord 3. ročníku nebyl zase překonán.

Také jsem tam byl a něco jsem pro vás nafotil. Na těchto stránkách můžete najít i fotoreportáže z minulých ročníků.

Galerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Golf se štítky , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *