Zahajovací turnaj 2015

Zahajovací turnaj 2015

.

Klasický první klubový turnaj Golf & Country Clubu Mstětice, který se měl konat 4. dubna 2015, byl z důvodu špatného počasí o týden odložen. Kvůli kolizi termínů byl spojen se zahajovacím turnajem nového ročníku Mstětického Myšáka. Turnaj, který byl otevřen všem golfistům a golfistkám, se konal 12. dubna 2015. Na startu se sešlo celkem 117 hráčů. Hrálo  se systémem Stableford pouze na zlepšení hendikepu, s postupným startem z jamky č. 1. V zahajovacím turnaji se soutěžilo se dvou kategoriích – junioři 0 – 54 a společná 0 – 54. První flight vyrazil na hřiště v 9 hodin. Golfisty přivítalo slunečné počasí, příjemné teplo a hlavně nefoukalo.

            První místo v juniorské kategorii vybojoval  Vejlupek Vojtěch – 38 bodů, jako druhý se umístil Volenec Jan – 37 bodů a na třetím místě se umístila Vysušilová Michaela Luisa – 36 bodů. Gratulujeme!!!

            Ve společné kategorii první místo obsadil Hrdina Pavel – 51 bodů, druhé místo si vybojoval Fichtner Martin – 49 bodů a třetí místo obsadil Weitosch Ivo – 47 bodů. Gratulujeme!!!

Galerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Golf se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *