GOLFmaraton 2014

GOLFmaraton 2014

.

Maraton se ve Mstěticích má dlouholetou tradici. Jeho základním posláním není překonávání maratonské vzdálenosti 42.195 m, nýbrž střídání co největšího počtu hráčů na hřišti během jediného dne. Letošní již sedmý ročník proběhl 21. června, tedy přímo o letním slunovratu, kdy je den nejdelší.

Mstětický maraton se hraje jako turnaj na úpravu HCP jen při zlepšení   a  také se hraje  o velmi zajímavé ceny. Je tedy možno zúčastnit se neobvyklé akce a navíc vyhrát i něco hezkého. Golfový maraton je vždy doprovázen bohatým programem, včetně dobrého jídla.

První flight vyrazil na hřiště ještě za ranního šera, což bylo přesně ve  4:00 hod. Naopak poslední flight startoval  v 16:30 hod. a snažil se dojít ještě před západem slunce. Celodenní zlevněné fee za 550,-Kč umožnilo hráčům odehrát i několik kol. Toho využilo několik hráčů, kteří odehráli celkem tři kola, tedy 54 jamek za celý den. Letos bylo odehráno celkem 214 kol a rekord 3. ročníku 248 kol nebyl zase překonán.

Také jsem tam byl a něco jsem pro vás nafotil. Fotografie nemají z technických důvodů časovou souslednost. Na těchto stránkách můžete najít i fotoreportáže z minulých ročníků.

Galerie

Příspěvek byl publikován v rubrice Golf se štítky , , , . Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *