X
    Categories: Golf

Přípravy na golfovou sezónu 2013 ve Mstěticích

Sliby dané v lednu na valném shromáždění členů vedení Golf City a.s. plní na 100%. Celková okamžitá investice vyčíslená na 8,5 milionu korun se začala okamžitě realizovat. Co všechno tato investice zahrnuje najdete ve fotogalerii minulé  reportáže nazvané Valné shromáždění členů GCCM„.

Stav úprav ke dni 5. února 2013

Vše začalo již v lednu. Krytá odpaliště na mají novou podlahu Výdejna tréninkových míčů  byla zakryta. V únoru bylo započato s přípravou místa na nové sociální zařízení a nové šatny. Recepce byla přestěhována na jiné místo. Ferveje a grýny přečkaly zimu v dobré kondici.

Galerie

Stav úprav ke dni 6. března 2013

Počasí na začátku března již bylo téměř jarní a práce na úpravách hřiště a zázemí pilně pokračovaly. Voda ze střechy krytých odpališť je svedená do okapů. Parkoviště je rozšířeno o další místa. Začalo se s přípravou nových orientační tabulí. V jezírku před klubovnou bude konečně voda a na to se jako fotograf velice těším. Je rozšířeno parkoviště golfových vozíků před klubovnou. Zdárně pokračuje budování nového sociálního zařízení a šaten. Z toho, že byly zvýšeny podstavce pro reklamní tabule však radost nemám. Pozadí pro fotografie na odpališti č. 1 nebude moc zajímavé.

Galerie

Stav úprav ke dni 18. března 2013

Práce mohutně finišují, ale počasí se bohužel staví proti. Pokračují práce na šatnách a sociálním zařízení. Dlažba před recepcí je přebroušena. Restaurace a klubovna jsou nově vymalovány. Kuchyň je téměř připravena k zahájení provozu. V jezírku před klubovnou je již položena folie a dokončují se úpravy terénu před napouštěním vody. Bunkrech je budováno odvodnění. Započalo  se s přípravou pro osazování nových orientačních tabulí a laviček. Greeny jsou provzdušněny a zapískovány. Palisády, které přes zimu značně utrpěly bude nutno opravit. Vše nasvědčuje tomu, že se během sezóny rozloučíme s naší ostrovní jamkou č. 12. Za dva dny bude první jarní den, ale v jezírku u jamky č.3 je stále led a právě začíná sněžit.

Galerie

admin: